Bărbatul din Rucăr care și-a sechestrat concubina, pus în libertate

Bărbatul din Rucăr care este acuzat de concubina sa că a sechestrat-o timp de cinci ani, a fost pus în libertate. Cazul a făcut vâlvă în presa națională după ce femeia a reuşit să scape ascunzând un bilet în pacheţelul cu mâncare al copilului, bilețel în care îi cerea educatoarei ajutorul. Bărbatul susține că femeia minte și că este nevinovat și că ar fi victima unei înscenări. Tânăra și fetița, care ar fi fost matoră la scenele de violență cruntă, sunt acum într-un centru de protecție a victimelor.
Femeia de 34 de ani susţine că a fost sechestrată şi bătută timp de cinci ani în casă de concubinul cunoscut pe internet. Ea a fost salvată de poliţişti după ce a scris un bilet prin care cerea ajutor şi l-a pus în pacheţelul fiicei ei. Fetiţa a dat biletul educatoarei de la grădiniţă, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru violenţă în familie şi privare de libertate.
Andreea, o tânără de 34 de ani originară din judeţul Iaşi, a venit în Argeş în 2012, după ce l-a cunoscut pe viitorul său agresor pe internet. Femeia era căsătorită şi a venit la Rucăr cu cei doi copii, care aveau atunci 5 şi respectiv 6 ani. Ulterior, după un an, cei doi copii au fost încredinţaţi spre creştere tatălui lor. În 2013, Andreea a născut o fetiţă şi povesteşte că partenerul de viaţă a început s-o bată la scurt timp. Femeia le-a declarat anchetatorilor că bărbatul o bătea constant şi că nu avea voie să iasă din casă decât însoţită de concubin. Tot concubinul a lăsat-o fără telefon mobil şi nu i-a permis să aibă acces la internet. Tot Andreea le-a mai declarat poliţiştilor că în casă era o cameră de supraveghere pusă de concubin şi că a fost bătută inclusiv de mama concubinului.
 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.