Casa Județeană de Pensii Argeș: 59 de bilete de tratament balnear pentru pensionari

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că, pentru seria 4 din acest an, cu date de plecare in perioada 07 – 10 aprilie  2024,  ne-au fost repartizate un numar de 59 de bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Olanesti, Geoagiu Bai si Pucioasa.
Repartiția poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face in perioada 20 martie  - 6 aprilie 2024, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Au ramas 18 bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: Amara – 8 bilete, Bala – 2 bilete, Buzias – 2 bilete, Moneasa – 1 bilet, 1 Mai – 4 bilete si Pucioasa – 1 bilet.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2024 si biletul de trimitere de la medicul de familie.
Plata contributiei individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.