Casa Județeană de Pensii Argeș: Bilete de tratament pentru perioada 2 – 5 decembrie

La sediul instituției s-a afișat repartiția biletelor de tratament balnear pentru seria 17, cu date de plecare în perioada 2 – 5 decembrie 2021. Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro
Pentru această serie ne-au fost repartizate 60 bilete de tratament balnear în stațiunile Covasna, Herculane, Olănesti, Sovata, Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se face în perioada 15 noiembrie – 24 noiembrie 2021, conform planificării care este anuntață telefonic  fiecărui beneficiar.

Au ramas 43 de bilete pentru care nu au fost solicitari în stațiunile: 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Pucioasa si Tușnad, informează Casa Județeană de Pensi Argeș.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii octombrie 2021 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.