Concert extraordinar al Filarmonii Pitești pentru copiii si adulții cu autism din Pitești

Nașterea Domnului aduce comunitatea piteșteană împreună pentru susținerea activității terapeutice a copiilor și adulților speciali cu autism din Municipiul Pitești, dar și din județul Argeș.

În acest sens, în seara de 21 decembrie, de la ora 19.00, de pe scena Filarmonicii Pitești vom primi și în acest an "BUCURIA CRĂCIUNULUI ACASĂ". Alături de orchestra simfonică a instituției și dirijorul Tiberiu Dragoș Oprea, vor urca pe scenă mezzosoprana Andra Bivol Costea și Corul de cameră Ars Nova, dirijor Radu Titi. În cadrul concertului extraordinar vocal-simfonic vor fi interpretate colinde atât din reperteriul național, cât și internațional, precum: "Printre datini colindăm" (Alexandru Pașcanu), "Legănelul lui Iisus" (V. Teodorian), " Dacă magii au plecat" (D. G. Kiriac), "Troika" și "Waltz" (G. Sviridov), Dans din "Fata de zapadă" (P. I. Ceaikovski), "Cântec de Crăciun-Noel" (A. Adam), dar și "A Christmas Festival" (L. Anderson).

Donațiile care se vor strânge în urma concertului caritabil vor merge către beneficiarii a două organizații importante din comunitatea noastră - Asociația Părinților Copiilor cu Autism (APCA) Argeș - președintă Andreea Badea, respectiv Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (ANCAAR) Filiala Argeș - președintă Mihaela Crăciun.
Persoanele care vor să contribuie cu o sumă oricât de mică în scopul îmbunătățirii activității terapeutice și logistice din cadrul centrelor de recuperare a copiilor și adulților cu tulburare de spectru autist, o pot face în următoarele conturi: pentru APCA Argeș - RO 35 RNCB 07891 2060 1740 0001, pentru ANCAAR Filiala Argeș - RO 70 OTPV 2700 0059 9934 RO 01.
 
"Mulțumiri pentru implicarea deosebită în susținerea acestei cauze umanitare Primăriei și Consiliului Local Pitești, orchestrei Filarmonicii Pitești și managerului Gabriel Niță, dar și tuturor celor care sunt alături de copiii si adulții cu autism din jurul nostru. Sprijinul fiecăruia dintre noi contează", transmit beneficiarii.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.