Cornel Penescu este liber!

By Noiembrie 15, 2017 14582

Fostul patron al imperiului PIC, acum unul dintre cei mai mari datorinici la stat din țară (în top 500) și fost patron al FC Argeș va fi eliberat astăzi. Judecătoria Piteşti a aprobat propunerea de liberare condiţionată a deţinutului Penesc, după ce Comisia de liberare condiţionată din penitenciar a avizat la rândul ei eliberarea omului de afaceri. Peste câteva ore, Penescu va fi eliberat. Vă reamintim că printe cei care au sărit în sprijinul lui Penescu în instanță s-a numărat chiar Asociația Oamenilor de Afaceri din Argeș (structură pe care acesta a condus-o împreună cu fratele său în perioada de glori) dar și televiziunea Argeș TV, care i-a oferit loc de muncă. Argeș TV este deținută de Cornel Penescu.

Fostul finanţator al FC Argeş, omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat în martie 2015 la cinci ani de detenţie în urma contopirii pedepselor din şapte dosare penale, a primit, în vara anului trecut,  o pedeapsă de opt ani de închisoare, după ce Curtea de Apel Ploieşti a aplicat, printr-o decizie definitivă,  un spor de pedeapsă de trei ani.
 
Printre  dosarele în care Penescu a primit condamnări se numără ”Mită pentru arbitri”, scandal în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu a fost condamnat pentru fraude cu fonduri europene, dar şi dosarul în care fostul primar al municipiului Craiova Antonie Solomon a fost condamnat pentru fapte de corupţie. 
Între timp, Cornel Penescu s-a ales cu un nou dosar penal, în care este implicat alături de fratele său, Ilie Penescu (cei doi dețineau PIC), dar şi cu foști directori  ai acompaniei. Aceștia au fost trimişi în judecată în luna august într-un dosar în care sunt acuzaţi de delapidare. 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.