Daniel, uite un domeniu în care poți da subvenții: Argeșenii încearcă producția de canabis!

By Martie 05, 2015 767

Dacă tot este ministru al Agriculturii dar ales la Pitești, adică un ministru al agriculturii urbane, Daniel Constantin ar putea încerca să subvenționeze și culturile urbane. Și tot mai mulți argeșeni par să fie atrași de culturile de....canabis, pentru că aduc profituri imense, în timp ce agricultura obișnuită abia ajunge pentru subzistență!
Aproape 400 de ghivece în care erau cultivate plante de canabis au fost descoperite de poliţişti în urma unor percheziţii făcute în judeţele Dâmboviţa şi Argeş, iar doi bărbaţi au fost reţinuţi, pe numele lor fiind formulate cereri de arestare preventivă.
 Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Dâmboviţa, poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au descoperit, în urma a patru percheziţii făcute în localităţile Târgovişte, Manga şi Ghineşti din judeţul Dâmboviţa şi în localitatea Priboieni din judeţul Argeş, două culturi cu sute de plante de canabis.

Una dintre culturi a fost descoperită într-o locuinţă din Ghineşti, judeţul Dâmboviţa, iar a doua a fost găsită la Priboieni, la mică distanță de Pitești,  unde fusese mutată din localitatea Manga.

Astfel, anchetatorii au găsit 399 de ghivece în care erau cultivate plante de canabis, 192 de alveole folosite la cultura răsadurilor, două instalaţii artizanale destinate stimulării creşterii plantelor de canabis, patru recipiente care conţineau fertilizant, peste 160 de fragmente vegetale de tutun în amestec cu stupefiant şi 1,71 grame de canabis.
Doi bărbaţi au fost reţinuţi în acest caz, iar anchetatorii au formulat propunere de arestare preventivă pe numele lor.Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.