De ce a murit Răzvan Ciobanu: Droguri în sânge, hemoragie masivă la cap. Cine este de fapt proprietara mașinii în care designerul și-a găsit sfârșitul

Droguri în sânge și hemoragie puternică la cap. Potrivit unor surse din anchetă, aceasta este concluzia preliminară a legiștilor, în cazul morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Medicii de la morgă au încheiat necropsia, iar părinții, distruși de durere, au putut să-și ia fiul și să-l pregătească de înmormântare. Rezultatele nu sunt finale, iar un raport toxicologic complet va fi disponibil peste câteva zile. Și mașina pe care Răzvan Ciobanu o conducea în momentul accidentului mortal este supusă unei expertize tehnice. Familia și prietenii creatorului de modă au cerut presei discreție.
Trupul lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul din Capitală. Iar joi va fi înmormântat.
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit din cauza traumatismelor suferite în urma impactului. Legiștii au descoperit o hemoragie puternică la cap. Testele rapide pentru detectarea stupefiantelor din sânge ar fi arătat că designerul s-ar fi drogat înainte de a urca la volan, mai susțin sursele judiciare.
Polițștii au anunțat că au recuperat obiectele găsite de localnici la locul accidentului, după ce aceștia le-au predat postului de poliție din Săcele.
Corpul neînsuflețit al designerului va fi transportat la București, unde va avea loc înmormântarea.
Se pare că Răzvan Ciobanu ar fi încercat să dea un mesaj unui prieten în care să-i spună că s-a pierdut, dar mesajul nu a mai fost trimis.
Proprietara mașinii în care se afla Răzvan Ciobanu și prietenul acesteia vor fi chemați la audieri.

Anchetatorii au găsit în mașina transformată în sicriu pentru Răzvan Ciobanu ai multe obiecte aparținând unei femei, dar și actul de identitate al unui bărbat, respectiv al lui Iulian Cercel. Tânărul este fiul unui afacerist din Călărași, decedat în urmă cu câțiva ani, și prieten cu designerul. El a stat de vorbă cu polițiștii care i-au spus să vină în Constanța ca să afle mai multe detalii despre seara în care i-a împrumutat autoturismul de lux creatorului de modă, dar și să argumenteze motivul pentru care buletinul său era în bolid.

Iulian Cercel trăiește o poveste de iubire cu Mădălina Ignatuc și au împreună o firmă de arhitectură în București. Femeia de afaceri a răbufnit când a fost contactată în legătură cu tragedia în urma căreia Răzvan Ciobanu a murit. Mașina înmatriculată pe numele ei – un Range Rover – costă aproape 100.000 de euro.


Designerul, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort, luni dimineață, în urma unui accident rutier, care a avut loc în județul Constanța. Acesta conducea o mașină de teren împrumutată, când a pierdut controlul volanului. A ieșit de pe șosea și a mers pe câmp aproape un kilometru. Autoturismul s-a răsturnat și s-a lovit de niște copaci. Iar Răzvan Ciobanu, care nu purta centură de siguranță, după cum spun anchetatorii, a fost aruncat afară din mașină în urma impactului.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.