Descoperire șocantă! Femeie găsită moartă. Anchetatorii îl bănuiesc pe soțul cu care era în divorț

Descoperire şocantă în localitatea Călinești din Argeş. O femeie de 30 de ani, mamă a doi copii mici, a fost găsită de părinţii ei fără suflare, cu mai multe răni pe corp. Femeia în vârstă de 28 de ani, recepţioneră la un hotel din Piteşti, locuia împreună cu cei doi copii ai ei, în vârstă de 4, respectiv 9 ani în comună Călinești, din Argeş. Cei mici au fost în weekend la tatăl lor, cu care tânăra era în proces de divorţ de şase luni. Pentru că nu a răspuns la telefon toată ziua, mama ei, îngrijorată, a mers să vadă ce s-a întâmplat. Când a intrat în casă, şi-a găsit fiica fără suflare, în bucătărie. În plus, spun anchetatorii, lipseau telefonul victimei, arma crimei şi cheile casei.

Femeia se afla în divorţ cu soţul ei şi, în urmă cu două luni, aceasta ar fi anunțat Poliția că este amenințată cu moartea de către un bărbat prin mesaje pe o rețea socială, spune mama ei. 

Bărbatul, cu care femeia era în divorţ, a fost audiat după ce polițiștii au observat că este plin de zgârieturi pe față, dar și pe brațe. Individul le-a spus anchetatorilor că rănile le-ar fi avut de la muncă.

Cei doi aveau o fată de 4 ani și un băiat de 9 ani, care şi-au petrecut weekendul la bărbat acasă. Când au încercat să i-a legătura cu femeia, aceasta nu a răspuns.

Descoperirea a fost făcută de părinţii femeii, care erau singurii care aveau cheile casei. Asta după ce fostul soţ a venit la ea şi a constatat că uşa era închisă.

Rudele şi vecinii nu cred că femeia ar fi avut motive să-şi pună capăt zilelor.

Criminaliști au ridicat probe din casă, însă arma crimei şi nici telefonul mobil al femeii nu au fost găsită deocamdată.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.