Dialog incendiar între Dan Manu și șefii complexului de la Rucăr despre situația dușurilor: ”Vin cu păsărica goală, direct la duș?”

By August 24, 2016 1930

Dan Manu a decis să facă vizite neanunțate în teritoriu pentru a lua prin suprindere conducerile instituțiilor din subordine și pentru a vedea care este starea de fapt a lucrurilor. Vizita de ieri de la Complexul de Servicii pentru copiii în dificultate de la Rucăr, unde au fost găsite toalete turcești, o țeavă în loc de duș și nici măcar un cuier, a fost dezbătută și în conferința de presă de astăzi.  
„Sunt lucruri care trebuiau sesizate, șefa coordonatoare mi-a spus că nu a făcut treaba asta. Dar sunt și lucruri la care nu e nevoie de bani, lucruri concrete pentru care nu trebuiau bani, care te frapau la ochi. De exemplu, un vestiar, înainte a intra în grupul sanitar sau la duș, unde să-și pună și copiii un prosop, o pijama. I-am întrebat și eu, ca tâmpitul, cum faceti? <<Păi ...vin dezbrăcați și bâști>>, mi s-a spus! Vin cu păsărica goală, direct la duș?”, a povestit Dan Manu.
Adrian Macovei, în concediu dar cu postul în pericol
Iar după cum stau lucrurile, s-ar părea că zilele lui Adrian Macovei (plecat din nou în concediu ca de fiecare dată când apare câte un scandal) la Protecția Copilului sunt numărate, chiar dacă o posibilă schimbare din funcție a acestuia ar fi extrem de dificilă.
„Domnul Macovei și-a luat un concediu, dar n-a plecat ïmediat. Pentru că nu mi-a venit cu niște lucruri punctuale, i-am întârziat preț de trei zile concediul domnului director general – încă- pentru că o să schimbăm organigrama în curând, cu deblocarea posturilor, posturi blocate care funcționau în interimat de ani buni”, a afirmat președintele CJ Argeș. La direcție vor fi scoase la concurs 12 posturi de execuție, majoritatea de inspectori pe diferite departamente, dar și 4 de conducere, care vizează departamente de audit, juridic. De asemnea, vor fi scoase la concurs posturile de directori la centrele de la Tigveni, Călinești, Buzoiești, Bascovele și Pitești.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.