Din acestă noapte în Argeș: Masca este obligatorie pe stradă în localitățile unde rata de infectare depășește 6 la mia de locuitori

Din această noapte, în județul Argeș, purtarea măștii de protecție devine obligatorie și la exterior, pe stradă, în localitățile unde incidența depășește 6/1000 de locuitori.
Astăzi a vut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în care s-a luat act de incidența localităților din județul Argeș la data de 06.10.2021 și s-a stabilit aplicarea măsurilor Hotărârii de Guvern 932/2021 aferente fiecărui indice, a informat subprefectul cu atribuții de prefect Lucian Ionescu.
De asemenea, în completarea măsurii adoptate săptămâna trecută conform căreia purtarea măștii este obligatorie în spațiile aglomerate din exterior, CJSU a decis obligativitatea purtării măștii în exterior, peste tot, în localitățile în care indicele de incidență depășește 6 la mia de locuitori.
Astfel, începând din această noapte, ora 00.00, în județul Argeș este obligatorie purtarea măștii la interior și la exterior, peste tot, în localitățile în care incidența depășește 6 la mia de locuitori.
În toate localitățile în care incidența este mai mică de 6 la mia de locuitori, este obligatorie purtarea măștii la interior și la exterior în locurile aglomerate cum ar fi: bâlciuri, târguri, talciocuri, piețe, stații de autobuz, în proximitatea școlilor, în fața magazinelor, a bancomatelor, a instituțiilor publice.
Fac excepție măsurilor de mai sus cazurile prevăzute de lege.

Poliția va continua campania de informare și conștientizare cu privire la respectarea măsurilor de protecție, fiind verificată purtarea măștii în zonele aglomerate. Operatorii economici din domeniul de alimentație publică sunt informați cu privire la măsurile pe care trebuie să le respecte, iar transportul în comun este de asemenea verificat.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.