Doi pacienti morti si o infirmiera care salva pacientii, ranita intr-un incendiu la Spitalul Covid din Ploiesti

Un nou incendiu a avut loc, joi dimineață,  într-o secția ATI, suport COVID - 19, de data aceasta la Spitalul de Boli Infecțioase  din Ploiești. Două persoane au murit şi 18  pacienți bolnavi de COVID au fost evacuaţi. O asistentă, cu arsuri pe circa 40 la sută din suprafața corpului, a fost transferată la Spitalul Floreasca din București. Pentru această misiune a fost declanșat Planul Roşu de Intervenție. Este al 13-lea incendiu de acest fel din acest an.    

Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost dechis în urma incendiului de la spitalul Ploiești în care au încetat din viață doi pacienți, iar o infirmieră a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului.

Doi bărbați, de 74 și 75 de ani, au încetat din viață înttr-un incendiu care a avut loc în această dimineață la spitalul suport COVID din Ploiești. 15 pacienți au fost evacuați la Spitalul Județean Ploiești. O angajată a spitalului, care a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului, a fost transferată la Spitalul Floreasca din București.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.