E mare scandal! "Vedetele"din show-bizz-ul românesc, siliconate și botoxate de medici falși!

E scandal mare, cu percheziții! Nu, nu e vorba că încă stăm prost la secții de chirurgie estetică în spitale, unde este nevoie. Pacostea este și mai mare! Clinica Swiss Estetix unde erau botaxate, siliconate și alte asemenea servicii pentru înfrumusețare divele de baștină se pare că folosea dentiști în loc de chirurgi esteticieni. Sunt acuzaţii că mai multe intervenţii estetice ar fi fost făcute de persoane care nu aveau acest drept.

Se fac peste 40 de percheziții în acest moment. Clinica are un profit mare și a fost și premiată la festivitatea antreprenorilor ca fiind una dintre clinicile de succes având în vedere cifra de afaceri. Cum România e plină de dive, clinica are sedii în mai multe orașe din țară.
Există informații conform cărora intervențiile de natură invazivă și noninvazivă erau făcute nu întotdeauna de medici cu pregătire de specialitate ci și de medici stomatologi sau dermatologi. Există de asemenea și acuzații de evaziune fiscală. Printre bombele mai mult sau mai puțin sexy care sunt cliente ale clinicii se numără și Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu sau Ana Maria Mocanu.
Swiss Estetix a fost închisă în anul 2018, în urma unui control în care s-a stabilit că intervențiile estetice aveau loc la un coafor din Suceava, dar nu exista nicio unitate medicală înregistrată sau vreun medic care să facă aceste operații. La acel moment, președintele Colegiului Medicilor din Suceava declara că efectuarea unor operații estetice în spații necorespunzătoare poate fi un pericol și se pot transmite boli precum SIDA sau hepatita C.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.