Fondatorul clanului Duduianu, Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian a murit în penitenciarul Mioveni

Nicolae Duduianu, fondator al Clanului Duduianu, a murit la Spitalul Penitenciar Mioveni, unde era internat de o lună în urma unei afecţiuni cardiace. Starea de sănătate a lui Nicolae Duduianu s-a agravat din luna august, după ce a aflat de la familie că fiul său, Emi Pian, ar fi în stare gravă după ce a fost înghiat de un rival. Nicolae Duduianu nu știa, conform presei ceintrale, că Pian ar fi murit.
„În seara zilei de 01.12.2020, la Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată la unitatea penitenciar-spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecţiuni medicale cronice. Menţionăm că decesul indicat nu intră sub incidenţa actualului context epidemiologic,ci este asociat istoricului medical şi vârstei înaintatea persoanei. În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la informarea: aparţinătorilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, Judecătorului de supraveghere a privării de libertate”, se arată într-un comunicat al ANP.
Nicolae Duduianu a fost trimis după gratii pentru tentativă de omor, după ce a lovit intenţionat cu maşina o altă persoană, despre care se crede că îi era rival.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.