Fostă șefă a Judecătoriei Pitești a încercat să se sinucidă: a băut clor şi detartrant, după care şi-a tăiat venele

Caz școant în Argeș. Judecătoarea Gabriela Iordache, fostă președintă a Judecătoriei Pitești, a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a încercat să se sinucidă. Judecătoarea a băut clor și detratrant, după care și-a tăiat venele. Femeia a lăsat un bilet în care își cerea scuze pentru gestul său și în care își manifesta încrederea că soțul ei va avea grijă de cei doi copii. Gabriela Iordache a fost transportată în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, intubată şi ventilată mecanic. 

O ambulanţă a intervenit în cursul dimineţii în oraşul Ştefăneşti, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că soţia sa a încercat să se sinucidă. Gabriela Iordache, care anterior a ocupat funcţiile de vicepreşedinte şi preşedinte interimar al Judecătoriei Piteşti, prezenta tăieturi pe antebraţe şi arsuri interne, provocate de ingerarea unei substanţe iniţial necunoscute. 

Conform ultimei declaraţii de avere depuse pe 21 iulie 2017, Judecătoarea Gabriela Iordache și soțul ei, Ion Iordache, au avut venituri împreună de aproape 800.000 de lei anul trecut. Cei doi au mai multe mașini, patru terenuri în Ștefănești o casă bătrânească şi o casă de 240 mp tot în Ştefăneşti, 3 apartamente, dintre care două în Constanţa.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.