×

Avertizare

JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /home/customer/www/proarges.ro/public_html/cache/mod_sp_weather/228-woeid.json

Gentea revoltat! Antrenorul Rapidului, lovit de huliganii de la Pitești!

Victoria superbă pe care echipa de baschet a FC Argeș a repurtat-o aseară în fața Rapidului pe Pitești Arena a fost umbrită de reacția unui grup de suporteri care au intrat în scandal cu echipa bucureșteană. În urma altercației, antrenorul Tudor Costescu a fost lovit! Primarul Piteștiului, prezent și el la meci, s-a declarat revoltat și a cerut intervenția decisă a forțelor de ordine. El a cerut scuze în numele piteștenilor oficialilor rapidiști. "Aseară, târziu, am aflat cu stupoare că - după superba victorie la baschet și extraordinara mobilizare a piteștenilor (3700 de spectatori prezenți în Pitești Arena!) - un grup de huligani, așa ziși "membri ai galeriei", au generat o altercație cu delegația echipei Rapid și l-au lovit pe antrenorul Tudor Costescu! Rușinos!
Sunt, cel mai probabil, aceiași indivizi care înjură nonstop la toate tipurile de competiții și care au ajuns inclusiv în atenția FRF, ca o rușine pentru Pitești!
Noi, piteștenii, nu suntem așa!
L-am sunat imediat pe antrenorul Tudor Costescu, l-am întrebat în ce mod pot ajuta și mi-am cerut scuze, de o mie de ori, pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Îmi cer, de asemenea, scuze, în mod public, clubului Rapid București!
Situația este cu atât mai rușinoasă cu cât eu am fost cel care, printr-o discuție cu Tudor Costescu, i-am rugat pe sportivii rapidiști să inversam datele de joc, pentru că, în perioada 2-6 aprilie, când trebuia sa jucam acasă cu Rapid, găzduim la Pitești Arena Campionatul European de Jiu-Jitsu.
Tudor Costescu și clubul Rapid au fost de acord imediat, antrenorul Rapidului felicitându-ne că aducem astfel de evenimente în orașul nostru. Un antrenor care aseară a plecat, cu sânge pe corp, din Pitești!
Îmi este greu să procesez de ce s-a întâmplat și consider că oamenii legii trebuie să trateze aceste situații cu toată seriozitatea și în cel mai drastic mod. Îmi propun să discut aplicat acest lucru cu reprezentanții Poliției și ai Jandarmeriei, astfel încât indivizii de aseară și alții ca ei să își suporte consecințele vandalismului lor, nu doar să braveze cu el!
A susține nu înseamnă a fi huligan! A iubi o echipă nu presupune violență, grobianism și rușine publică!
Iar indivizii respectivi asta generează! Ei fac de rușine Piteștiul, spiritul unei comunități fair-play, conceptul de sport și pe fiecare dintre dumneavoastră, care iubiți acest oraș și echipele sale!
Piteștiul este un altfel de oraș și trebuie să demonstrăm asta zi de zi!", a susținut Cristian Gentea.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.