În plin scandal după cazul Caracal, un nou caz zguduie România: Mai multe tinere din Bucureşti, sechestrate într-un hotel din Bistriţa pentru prostituţie

Traficanții de carne vie nu au niciun moment de repaus. Nici măcar acum, când autoritățile par să fie extrem de sensibile atunci când vine vorba despre aceste cazuri, după scandalul de la Caracal. Mai multe tinere forțate să se prostitueze într-un hotel din Bistrița au fost salvate de polițiști. Aceștia au fost alertați de mama uneia dintre fete, care a sunat la 112, ca să anunțe ca fiica ei fusese sechestrată. Polițiștii au descoperit o adevărată rețea de proxenetism.
Mama uneia dintre fete a fost cea care a sunat ieri la 112. A anunțat că fiica sa, în vârstă de 28 de ani, a fost sechestrată într-un hotel din Bistrița. Polițiștii au găsit-o aici, în acest hotel de la marginea orașului, împreună cu alte trei tinere. Erau forțate să se prostitueze, notează TVR.

Cu ajutorul fetelor, anchetatorii au reușit să îi identifice pe cei care le sechestraseră. Este vorba despre trei tineri bucureșteni, cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani. Polițiștii i-au oprit în trafic, în Bistrița, când încercau să își piardă urma. Hotelul în care au fost sechestrate fetele este listat pe mai multe site-uri de rezervări și este plin de turiști mare parte din an.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.