Inspectorul general școlar Dumitru Tudosoiu despre cazul profesorului de sport de la Brătianu : Este șocant! Este suspendat și riscă să nu mai profeseze!

Cazul profesorului de sport de la Colegiul Național IC Brătianu, acuzat că ar fi hărțuit sexuat o elevă, a născut reacții în mediul social, cu atât mai mult cu cât instituția de învățământ unde s-a produs incidentul este cotată printre cele mai bune din județ și din țară. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Inspectoratul Școlar Județean Argeș a luat măsuri rapid. Profesorul de sport a fost suspendat și riscă să nu mai profeseze: A fost un şoc pentru toată lumea, pentru mine, pentru colegii mei de catedră. N-am avut niciodată vreun reper sau vreun semn, nici eu, nici colegii mei. Profesorul acuzat este suspendat și, dacă se va dovedi vinovat, va fi exclus din învățământ, riscând să nu mai practice niciodată în învățământ, a precizat pentru Proarges.ro, inspectorul general școlar, Dumitru Tudosoiu.

La rândul său, directoarea Colegiului, Florica Dumitru, a precizat că nu profesorul a organizat în trecut și tabere în care a fost însoțit de elevi, însă nu a existat nicio plângere de la vreun părinte sau copil că bărbatul nu s-ar fi comportat corespunzător. Dacă va fi găsit vinovat, având în vedere că este o faptă în care este implicat un minor, bărbatul riscă să ajungă după gratii.


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.