Jale mare! Părintele stareț al Mânăstirii Glavacioc condus pe ultimul drum de sute de credincioși!

Părintele Casian Crețu, starețul Mânăstirii Glavacioc, din comuna argeșeană Ștefan cel Mare, a trecut la cele sfinte, iar astăzi sute de credincioși l-au condus pe ultimul drum. Slujba a fost săvârșită de ÎPS Calinic Argeșeanul, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, și de un sobor de preoți. Printre cei care au participat la slujbă s-au numărat și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, primari, consilieri județeni și sute de credincioși din comună și din Argeș, precum și din alte județe. " M-am numărat printre sutele de credincioși care l-au condus pe ultimul drum pe cel trecut la Domnul, Starețul Casian Crețu de la #MănăstireaGlavacioc.
 Înțeleg greaua tristețe care s-a așezat peste enoriașii din comuna Ștefan cel Mare, mai ales că, prin purtarea de grijă a părintelui stareț Casian, Ansamblul Mănăstirii Glavacioc a fost transformat din ruină în minunatul așezământ de rugăciune de astăzi.
Dincolo de preocupările sale administrative, părintele Casian Crețu a fost un lider spiritual al comunității sale, respectat în întregul județ #Argeș.
Veșnică să-i fie pomenirea din neam în neam!", a transmis Adrian Dumitru Bughiu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.