La Morărești, campionii infectării cu COVID în Argeș nu se respectau măsurile. Jandarmii au împărțit amenzi

Și în acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni alături de celelalte instituții abilitate au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei SARS-Cov-2, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.
Jandarmii argeșeni au efectuat mai multe controale pe raza comunei Morărești, având în vedere că este localitatea cu cea mai mare rată de infectare (6.33) din județul Argeș. În urma verificărilor, trei societăți comerciale au fost amendate ca urmare a faptului că au funcționat având terasele închise cu mai mult de doi pereți și acoperiș. În aceste situații, administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional, doi dintre aceștia cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare, iar al treilea cu avertisment scris.
De asemenea, pe raza comunei Priboieni jandarmii au sancționat cu amendă în valoare de 2000 de lei administratorul unei restaurant, ca urmare a faptului că a funcționat doar cu barul deschis, fără a prepara sau comercializa alimente.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.