Mascații au descins la Câmpulung peste o rețea de trafic cu minori și cu droguri

Nouă percheziţii lorganizate de poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – S.T. Piteşti au avut loc la Câmpulung. Sunt vizate 8 persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de trafic de minori şi trafic de droguri de risc. Suspecţii sunt acuzaţi că, începând din anul 2018, au determinat 2 minore să practice prostituţia. Totodată, aceştia ar fi oferit minorelor diferite tipuri şi cantităţi de droguri, atât în schimbul unor sume de bani, cât şi în schimbul oferirii de servicii sexuale.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că persoanele vizate ar fi comercializat droguri şi altor persoane din municipiul Câmpulung. 33 persoane, printre care şi martori, vor fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri. Acţiunea oamenilor legii a fost delanşată după ce mama unei minore a depus plângere la DIICOT spunând că fiica ei, în vârstă de 15 ani a fost determinată de un proxenet să de drogheze şi să se prostitueze.

În luna august, în timpul cercetărilor din cazul Caracal, câmpulungeanca a mers la casa lui Ion Dincă şi le-a povestit jurnaliştilor drama prin care trece. „Un copil racolat, drogat, cu creierul spălat, la 15 ani. În Câmpulung asta se întâmplă. Nu suntem singurii părinţii, dar probabil celorlalţi părinţi le e ruşine să spună. Avem trei plângeri la DIICOT. Problemele au apărut în 2018, sfârşitul lui martie, începutul lui aprilie. Nu am primit niciun răspuns. Atunci am şi aflat că se droghează, a spus şi cine îi dă drogurile, a fost prinsă de nenumărate ori cu aceşti indivizi.
A fost racolată de la şcoală. A ajuns cumva dependentă, cedându-i organismul şi pentru asta face orice”, a mai spus mama fetei.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.