Motociclist plecat să mănânce mici de Dedulești, a murit sfârtecat de un camion în Bascov

By Iunie 28, 2015 1193

Un motociclist din Târgovişte, în vârstă de 28 de ani, a murit, duminciă, în comuna Bascov,  în urma unui grav accident.
Tânărul a făcut, se pare, o manevră greşită şi a intrat sub roţile unei dube care i-a sfârtecat pe loc un picior. Cu piciorul in punga, medicii au plecat spre spital, însă, din pacate, tânărul nu a mai supravieţuit.
Ionescu Sorin, din Târgovişte, plecase să mănânce mici de la popasul Deduleşti, de pe Dealul Negru, împreună cu alţi doi prieteni. La ieşire de pe Autostradă 1, în comuna Bascov, a derapat cu motocicleta şi a intrat sub roţile unui camion de marfă. În urma impactului, tânărul a fost aruncat la câţiva metri distanţă. Practic a fost rupt în bucăţi. Piciorul lui a ajuns la zeci de metri, alături de motocicletă. Din cauza accidentului, traficul a fost perturbat. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a află cauzele ale producerii accidentului. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, iar piciorul amputat a fost pus într-o pungă. Aproape o oră s-au străduit medicii de la Spitalul Judeţean din Piteşti să îl ţină pe tânăr în viaţă. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el.
 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.