Patronul de la Bistro 27 a făcut accident și a fugit! Va fi cercetat în stare de libertate

By Octombrie 12, 2016 2269

Cătălin Brînduşi, zis Elefantul, patronul localului Bistro 27, va fi cercetat în libertate pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce a produs un grav accident luni seara pe strada Smeurei și a fugit de la locul accidentului.
Un ford Fiesta a fost lovit de un Mercedes condus de către Cătălin Brînduși, fiind proiectat într-un stâlp de susţinere a firelor electrice, pe care l-a rupt.
Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, martorii spunând că el  conducea cu viteză excesivă un Mercedes, urcând panta către cartierul Trivale. Inițial, poliţiştii au vrut să emită pe numele lui Cătălin Brînduși o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Oamenii legii au renunţat însă la intenţie, motivînd că şoferul a colaborat, recunoscîndu-şi vina şi declarând că regretă cele petrecute. Soţia lui, Elena Carmina Brînduşi, este procuror la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piteşti.
Conducătoarea auto şi pasagera din dreapta au fost rănite. Una dintre victime a suferit o fractură de coloană vertebrală.

.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.