Paul Andronic a câștigat Trofeul Câmpulung Muscel 2017 (video)

By Septembrie 26, 2017 967

Aproximativ 5000 de spectatori au venit în acest weekend la regalul automobilistic de la Câmpulung, de pe traseul Lerești Voina.  
Pilotând un Mitsubishi Lancer Evo V, campionul Trofeului Câmpulung Muscel 2017, Paul Andronic, și-a crescut considerabil șansele de a cuceri  al doilea titlu în Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop.  
Pe locul secund s-a clasat Andrei Dumitrescu (Tatuus), în timp ce Cornel Gărdeanu (Subaru Impreza) s-a clasat pe locul al treilea. Bogdan Cuzma a ratat un loc pe podium din cauza unei defecțiuni la mașină care l-a împiedicat să termine cea de a doua manșă de concurs.  
Câștigătorul de anul trecut, bulgarul Kamenov a fost nevoit să se retragă după ce i-a cedat motorul. Dani Oțil a urcat pe prima treaptă a podimului la clasa A2.

Campioni deciși la Trofeul Câmpulung
Câștigătorul categoriei 2 Roți Motrice Costi Stratnic a devenit la Câmpulung campionul secțiunii GT.
Și Gabriel Ene a devenit, în urma etapei de la Câmpulung, campion din punct de vedere matematic, al mașinilor cu tracțiune pe două roți (F2).
De asemenea, Cedric Ghigea a câștigat grupa istoricelor și a devenit pentru a treia oară consecutiv campion al acestei categorii.
Andrei Marian, un alt câștigător al Trofeului Câmpulung Muscel 2017, și-a adjudecat titlul de campion  la debutanți.

Ieșiri în decor și spectacol pe traseu
Deși a abandonat pe ultima urcare din cauza unor probleme tehnice, Lucian Răduț a fost aplaudat de public, primind un frumos cadou de ziua sa.  
Campionul național de Raliu Valentin Porcișteanu a făcut deliciul publicului cu demonstrațiile sale de virtuozitate pe traseu, oferind cele mai spectaculose momente.
Cea mai spectaculoasă ieșire în decor i-a aparținut, în ziua de sâmbătă, lui Septimiu Marghitaș, care a ajuns cu al său Seat Cupra într-o râpă. Din fericire, deși a zburat câțiva metri, impactul a fost atenuat de crengile copacilor. Astfel că, deși a aterizat cu roțile în sus, Septimiu a ieșit nevătămat din bolid, iar mașina a suferit daune minore.

 Trofeul Câmpulung Muscel 2017, contând pentru etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, a fost organizat în parteneriat cu Primăria Câmpulung, Primăria Lerești și Consiliul Județean Argeș.

 Parteneri ai evenimentului: Primăria și Consiliul Local Câmpulung Muscel, Consiliul Județean Argeș, Primăria Comunei Lerești, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Argeș,  SILDVB,  DEC Clinică Dentară, Pasteur Caroseria,  Pentarom, Perfektauto, Saldovin, Restaurant Piatra Craiului, Kilicom, Magic Safe Security!

Sursa Video: Andrei Aron

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.