Pitești: Depozitul cu deșeuri toxice care arde și acum, amendat de Garda de Mediu pentru numeroase nereguli

Ies la iveală noi amănunte despre depozitul cu deșeuri toxice de lângă Arpechim Pitești, în spatel METRO. Alexandru Vâjan, comisarul şef al Gărzii de Mediu Argeş, a declarat că depozitul a fost amendat, în urmă cu două luni, pentru nerespectarea mai multor condiţii din autorizaţia de mediu. Un incendiu puternic, cu care pompierii se luptă să îl stingă și la această oră, a izbucnit, joi, la un depozit de butelii din Pitești. Alexandru Vâjan, comisarul şef al Gărzii de Mediu Argeş, a declarat că depozitul a fost amendat, în urmă cu două luni, pentru nerespectarea mai multor condiţii din autorizaţia de mediu.
Flăcările s-au extins pe o suprafață de 5000 de metri pătrați, iar salvatorii argeșeni au avut nevoie de ajutorul colegilor din 4 județe. Un laborator mobil a venit în Pitești tocmai din Prahova pentru a măsura calitatea aerului.  

Pentru stingerea incendiului au intervenit în total 15 autospeciale cu apă și spumă iar pompierii au avut nevoie de aparate de respirat. De asemenea, reprezentanții Gărzii de Mediu au fost chemați să măsoare cât de periculos este aerul din zonă.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.