Pitești: O conductă magistrală a căzut peste o mașină

By Aprilie 11, 2016 937

Nici nu s-a uscat bine asfaltul care a astupat groapa în care a căzut o mașină pe un bulevard central, că o altă năpastă a apărut în Pitești.

O conductă magistrală, de şase metri lungime, s-a desprins duminică din braţul unei macarale şi a căzut peste un autoturism aflat în trafic, în Piteşti, iar şoferul maşinii a făcut atac de panică şi a avut nevoie de ajutorul paramedicilor.

Şoferul unei macarale, care încerca să mute o porţiune din vechea conductă magistrală, care nu mai este folosită de societatea de termoficare a Piteştiului, a scăpat conducta peste o maşină care circula pe varianta Prundu - Craiovei. Pe scaunul din dreapta al maşinii nu erau pasageri.

Femeia de 47 de ani, care se afla la volan, a făcut un atac de panică, ţeava distrugînd partea din dreapta a maşinii.

"Un echipaj SMURD a intervenit în Piteşti pentru a-i acorda îngrijiri medicale unui şofer. Victima a suferit un atac de panică. Nu a fost transportată la spital. La faţa locului a intervenit şi un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă , însă nu a fost nevoie să intervină", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.