Pitești: Sechestrat și bătut cu biciul de doi interlopi pentru că și-a cerut banii pentru o lucrare de renovare

By Octombrie 25, 2016 2620

Doi interlopi recidivişti au fost reţinuţi, luni seară, în judeţul Argeş, după ce au sechestrat un bărbat, i-au turnat ulei în cap şi l-au bătut cu biciul. Cornel Alexandru, zis Titoașcă, și Ionuț Florin Baronescu, zis Parfum, au fost reținuți de polițiști, fiind cercetați pentru infracțiuni de șantaj, lovire, lipsire de libertate și amenințări.
A fost a "neînţelegere comercială", cum s-a exprimat avocatul celor doi interlopi. Aceştia ar fi declarat că muncitorul le-ar fi cerut mai mulţi bani, ceea ce i-a nemulţumit. Pe de altă parte, victima susţine că ar fi fost obligată să facă lucrarea gratis. Muncitorul a fost sechestrat mai multe ore şi bătut cu bestialitate. A avut nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale, informează stiriletvr.ro

La mijlocul lunii, cei doi l-au "răsplătit" pe un muncitor, "angajat" de ei la negru să le renoveze o casă, cu pumnul.  I-au turnat ulei în cap, l-au bătut cu biciul şi l-au sechestrat mai multe ore. Întreaga scena s-a petrecut în curtea casei şi a fost filmată de o cameră de supraveghere montată în zonă.
Magistrații Tribunalului Argeș au decis ca Ionuț Adrian Baronescu, zis Parfum și celebrul interlop Alexandru Cornel, zis Titoașcă, să fie plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.