Problemele cu alimentarea cu apă din Coșești sunt ca și rezolvate. Primarul Nicolae Pană a semnat astăzi contractul la Ministerul Dezvoltării

Locuitorii din comuna Coșești vor beneficia de apă potabilă de calitate. Primarul Nicolae Pană a semnat astăzi la ministerul dezvoltării proiectul de reabilitare și extindere a rețelei de alimentare cu apă în comună.
Până în 2020, dacă nu vor exista prelungiri din cauza contestațiilor, în comuna Coșești vor fi eliminate toate problemele legate de alimentarea cu apă. Până acum, calitatea apei era deficitară din cauza conținutului ridicat de elemente feroase. Astăzi, primarul Nicolae Pană a semnat, în cadrul programului național de dezvoltare locală doi (PNDL 2) un contract în valoare de două milioane de euro pentru reabilitarea, modernizarea şi extinderea reţelei de canalizare în patru dintre cele şapte sate ale comunei: Petreşti, Coşeşti, Păcoiu şi Leiceşti, dar şi în cătunul Corbu.

Pentru mine este o mare bucurie că am reușit să semnez acest contract extrem de important pentru comunitate chiar într-o zi de sărbătoare. Mai ales că această investiție vizează peste 1800 de gospodării. Am semnat acest contract care va rezolva practic problema alimentării cu apă, inclusiv în zonele unde există deja apă curentă, și unde calitatea apei era una scăzută pentru că aceste probleme există nu doar în Coșești, ci în întreaga zonă. Vom demara procedurile pentru licitație și sperăm să nu avem contestații și să putem să începem lucrările cât mai repede. Vreau să le mulțumesc și colegilor din Primărie care m-au ajutat în aceste demersuri și îi rog pe cetățeni să aibă încredere în calitatea lucrărilor, a declarat pentru Proarges.ro Nicolae Pană.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.