Proiectul pârtiei de schi s-ar putea stopa definitiv după neregulile găsite. Decizie crucială în ședința AGA

By Martie 01, 2017 1966

Proiectul pârtiei de schi de la Molivișu ar putea fi stopat definitiv, după ce expertizele financiare și de legalitate au scos la iveala nereguli grave în istoricul derulării proiectului. După ce a eșuat pe programul de fonduri europene, CJ Argeș va decide zilele următoare dacă va continua investiția, în condițiile în care Consiliul este principalul investitor, celelalte trei comune din zona participând cu fonduri mult sub nivelul CJ. O ședință a Adunării Generale a Acționarilor va avea loc mâine, după care concluziile rapoartelor vor fi făcute publice.

"Studiind foarte bine cele două expertize declanșate anul trecut, am cerut convocarea sedintei AGA în regim de urgență. După hotărârile acestei ședințe, putem fi în măsură să dăm publicității cele constatate acolo și pe expertiză, dar și pe alte lucruri din afara expertizei. CJ Argeș are fonduri, nu se pune problema financiară. Speram să fie inaugurată pârtia spre sfârșitul toamnei. Bani avem. Dar să vedem dacă vom continua investiția", a declarat Dan Manu, președintele CJ Argeș.

În același timp, Ion Mânzână, vicepreședintele CJ Argeș, a lăsat să se înțeleagă că ar putea fi și probleme care țin de aspecte legale. "Noi am alocat sume de la CJ pentru partea tehnică. Am spus că în funcție de rezultatele expertizelor tehnice si finaciare, vom lua decizii daca vom continua sau nu proiectul. Daca lucrurile stau foarte prost, nu putem lua o decizie decât știind clar la ce ne angajam. Mâine putem discuta tot ce s-a făcut bun sau rău. Ar putea exista și alte consecințe. Nu știu dacă există un dosar la DNA. Foarte bine dacă există, pot fi și patru... Din punctul nostru de vedere însă, nu putem să intrăm cu capul în laț. Și atunci ne calculam fiecare lucru pentru a intra intr-o maxima legalitate", a completat Mânzână.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.