S-a aflat de ce a divorțat celebra prezentatoare piteșteană de la Antena 3, Dana Grecu

By Ianuarie 04, 2018 7594

Cunoscuta realizatoare TV din Pitești Dana Grecu şi-a anunţat divorţul de bărbatul cu care era căsătorită de aproape 20 de ani, după ce a mărturisit că se numeşte Dana Chera. Bogdan Grecu are deja o nouă parteneră, despre care a mărturisit public că este "fata din vis". Iubita lui se numeşte Ioana Toma şi, în timp ce i-a făcut o declaraţie de dragoste, a dezvăluit că relaţia lor este mult mai veche.

Fostul soţ al prezentatoarei TV a fost etichetat ieri într-o poză de partenera sa, căreia i-a mărturisit public că o iubeşte, chiar dacă nu a folosit cele două cuvinte de care, cei mai mulţi dintre bărbaţi se feresc, scrie cancan.ro. Acest lucru s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca Dana Chera să anunţe despărţirea de Bogdan Grecu.

"Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!", a comentat Bogdan Grecu la o postare a iubitei sale.  Povestea de dragoste dintre prezentatoarea de la Antena 3 şi Bogdan Grecu a început pe când ea era în clasa a XI-a şi a fost dragoste la prima vedere. În urma mariajului lor care a durat mai bine de două decenii s-au născut un băiat şi o fată. David are 11 ani şi îi seamănă tatălui său, plăcându-i sportul, şi Mihaela, de 7 ani, care preferă muzica şi care seamănă cu prezentatoarea TV.

Dana Grecu a mărturisit public ieri că a început un nou capitol în viaţa ei, fără tatăl copiilor, ei, Bogdan Grecu. După 12 ani neîntrerupți, Dana Grecu a renunțat și la emisiunea La ordinea zilei. talk show-ul politic la care s-au perindat nume grele din peisajul politic românesc și care a fost de multe ori cadrul unor dicuții aprinse sau controversate. Ea nu a părăsit însă Antena 3 și poate fi văzută ca prezentatoare a altei emisiuni în care politica nu își prea mai găsește locul, intitulate Adevăruri Ascunse.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.