Se îngroașă gluma pentru mâna dreaptă a lui Tăriceanu. Ancheta extinsă pentru Chițoiu, după un denunț, în dosarul accidentului mortal de pe Valea Oltului

Se extind cercetările în dosarul secretarului general al ALDE Daniel Chițoiu, implicat într-un accident în urma căruia  proprietarii magazinului Romarta Lux din centrul Piteștiului, soții Haralambie și Elisabeta Pristavu, au murit.

Daniel Chițoiu a fost denunțat și procurorii cercetează acum noi aspecte ale cazului.

Potrivit informațiilor Antena 3, și medicii ar fi în vizorul procurorilor. Aceștia vor să verifice dacă nu cumva Chițoiu a fost favorizat în vreun fel sau nu în momentul în care a fost internat la terapie intensivă deși, imediat după momentul accidentului a fost surprins în mai multe imagini mergând alături de anchetatori fără nicio problemă vizibilă de sănătate.

"Apreciez că în această cauză nu poate fi ignorată practica judiciară anterioară a Înaltei Curți de Casație și Justiție care, nu mai demult de anul 2015, a condamnat un medic de la Spitalul Floreasca din București tocmai pentru infracțiunea de favorizare a infractorului săvârșită prin acordarea de îngrijiri medicale (nefiind necesare) fostului premier Adian Năstase, tergiversând astfel executarea pedepsei cu închisoarea la care acesta din urmă a fost condamnat", spune denunțătorul în cazul lui Daniel Chițoiu, potrivit Libertatea.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.