Se reiau examenele auto! Cu masca pe față!

Activitatea de lucru cu publicul la Serviciile de Permise și Înmatriculări va fi reluată de luni, 18 mai, în timp ce proba practică pentru examenul auto se va putea susține, din nou, începând de luna viitoare, dar programul va fi stabilit la nivelul fiecărui județ.

La examinarea pentru obținerea permisului vor avea prioritate candidații care au trecut de proba teoretic și ar fi trebuit să dea traseul. Prima etapă o reprezintă examinarea la proba practică, cu prioritate pentru candidaţii afectaţi de măsurile restrictive din perioada stării de urgenţă. Vor avea prioritate așadar cei cărora le-au expirat documente aflate la dosarul de examinare, programarea din oficiu în ordinea stabilită anterior sau programarea prin intermediul şcolilor de şoferi, cu informarea candidaţilor de către şcolile de şoferi.
În a doua etapă se propune reluarea examinării la proba teoretică aproximativ la două săptămâni după reluarea probei practice, în funcţie de volumul solicitărilor.
Atenție: Candidații vor purta măști de protecție, iar în sala de testare se va păstra distanța socială, astfel că vor fi mai puțini candidați care vor da examenul în același timp.  

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.