Start la DraculaBike

By August 12, 2015 963

Sărbătorile Argeșului și Muscelului readuc în prim-plan una dintre activitățile cu cea mai mare atracție în rândul iubitorilor de natură: Dracula Bike, competiție de ciclism montan ajunsă la cea de a șasea ediție și care a ajuns să strângă sute de concurenți de toate vârstele și din toată țara.

Duminică, 16 august,  de la ora 12, va fi dat startul competiției DraculaBike. Aventura se desfăşoară la 3 kilometri distanţă de Barajul Vidraru, pe firul spre Cabana Cumpăna. Startul se dă din punctul Călugăriţa, de unde se vor parcurge 9 kilometri până la baza urcării în Curmătura Runcurelei, urmează validare şi retur (traseul este de nivel mediu, distanța totală fiind de 18 km, la o altitudine cumulată de 390 metri).
Înscrierea se va face pe baza unei fișe prin care concurentul se angajează să participe pe proprie răspundere. Înscrierile se pot face la tel. 0248/224.488 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., ori la start, în ziua concursului, până la ora 11:30.
Categoriile de vârstă vor fi: până la 14 ani, 15-24 ani, 25-40 ani, peste 40 ani, separat masculin şi feminin. Portul căștii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul părinţilor scris, ori părinții vor fi prezenți la start pentru a semna cererea de participare la concurs.
Nu se va percepe taxa de participare. Startul se va da la ora 12.00.  Coordonatele locului de start: N 45 22.395 ; E 24 37.011’.Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.