Tânăr care făcea trafic de droguri, prins la Pitești

 Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.-S.T. Pitești, au prins în flagrant delict un piteștean de 18 ani  în timp ce tranzacționa 3 grame de droguri de risc. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii au depistat în flagrant delict, pe raza municipiului Pitești, un tânăr, de 18 ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc. Tânărul ar fi efectuat mai multe comenzi de droguri din Olanda si Anglia, prin intermediul unor rețele de tip ,,Darknet”. Ulterior drogurile erau livrate prin intermediul unor firme de curierat către un colaborator al acestuia, din România.
Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului, din municipiul Pitești.
În urma percheziției, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 5 grame de hașiș precum și ustensile folosite la prepararea, cântărirea și porționarea drogurilor.
Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeș, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.