Vezi AICI ce notă ai luat la BAC!

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2024 vor fi afișate astăzi, 8 iulie, pe platforma oficială bacalaureat.edu.ro până la ora 12:00. Astăzi, la osăptămână de la prima probă scrisă, cea la Limba și literatura română, candidații vor afla primele rezultate. Potrivit anunțului Ministerului Educației, notele vor fi afișate până la ora 12:00 pe site-ul bacalaureat.edu.ro și la afișierele școlilor unde s-a susținut examenul.

Cum depui contestație!

Pentru elevii care nu sunt mulțumiți de notele obținute, există posibilitatea de a depune contestații. Acestea pot fi înregistrate astăzi, 8 iulie, în intervalul orar 12:00-18:00. Contestațiile pot fi depuse fie la centrul de examen, fie electronic, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. În cazul contestațiilor trimise online, candidații trebuie să atașeze o copie a actului de identitate și să furnizeze un număr de telefon pentru confirmare.

Este important de menționat că procesul de reevaluare a lucrărilor contestate este unul riguros. Fiecare lucrare va fi recorectată de o nouă comisie de examinare, formată din profesori de specialitate care nu au fost implicați în evaluarea inițială

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.