×

Avertizare

A eșuat ștergerea 228-woeid.json

Video! A fost nebunie! Sute de studenți au petrecut de Ziua Tineretului la Pitești

Sute de tineri și studenți au participat ieri la un carnaval stradal dedicat Zilei Tineretului. Dansuri, muzică, jonglerii, piese de teatru, carnaval stradal, demonstrații de arte marțiale, dar și paradă spectaculoasă de cai, au umplut centrul Piteștiului. Tinerii au ales-o ieri și pe Miss Pitești. Cei care au fost mai activi s-au putut întrece în competiții sportive de cros, role, karting sau orientare turistică. Cu toții au putut participa la un maraton de muzică live și petrecere. 

Carnavalul stradal „Street Fest” este împletit din: scenete de umor, monologuri, recitări, scene de luptă (demonstraţii de arte marţiale, spadă, floretă), mimă, pantomimă, jonglerie, acrobaţie, iluzionism, concerte de muzică (medievală, instrumentală, folk, rock), dansuri, parade cu teme variate (modă, costume de epocă, pijamale, personaje de poveste etc.)

 De Ziua Tineretului au fost premiați și câștigătorii concursului naţional de poezie pentru tineri şi studenţi „Juventus” și a fost lansată revista de tineret „Info Tin” . De asemenea, au participat și la dezbaterea „Evoluţia tinerilor de pretutindeni” .Manifestările sunt organizate de Casa de Cultură a Studenţilor Pitești, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Centrul Cultural Piteşti, Palatul Copiilor şi Universitatea din Piteşti.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.