VIDEO! Ambulanță SMURD răsturnată în centrul Piteștiului

 O ambulanţă SMURD aflată în misiune s-a răsturnat, duminică, pe o stradă din municipiul Piteşti. În ambulanţă se aflau patru persoane: trei membri ai echipajului SMURD şi un voluntar.

Accidentul s-a produs într-o intersecţie semaforizată, între un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani şi o ambulanţă SMURD care se deplasa la un caz medical şi avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.
"Evenimentul rutier s-a produs într-o intersecție semaforizată, între un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din Pitești, care circula dinspre strada Maternității către Trivale și o ambulanță SMURD, care circula dinspre Centru către Bascov și care se deplasa la un caz medical și avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase.", a precizat ISU Argeş.

În urma accidentului, o femeie de 63 de ani, pasager în autoturism, a fost diagnosticată cu contuzie toracică. Trei membri din totalul de patru ai echipajului SMURD - doi paramedici, ambii de 33 de ani şi un voluntar de 30 de ani - au fost răniţi, unul dintre paramedici prezentând fractură de claviculă şi traumatism la coloană, a precizat IPJ Argeş.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială de intervenţie, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi unul de prim ajutor calificat, precum şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, ulterior fiind trimis şi un echipaj cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.