Video! Avansări de ziua Poliției în Argeș

O festivitate nu tocmai spectaculoasă de Ziua Poliției în Sala Mare a Consiliului Judeţean Argeș. Poate că cel mai plăcut moment a fost  ceremonia de avansare în grad a 54 de ofiţeri şi 86 de agenţi, ceremonie oficiată de comisarul-şef Gabriel Cosmin Gherghe, care a preluat atribuţiile de inspector-şef al Poliţiei Argeş pe o perioadă nedeterminată. 
Șapte comisari au fost avansaţi la gradul de comisar-şef, 18 subcomisari au fost avansaţi comisari, 13 inspectori principali au devenit subcomisari, nouă inspectori au fost avansaţi inspectori principali, iar cinci subinspectori au primit gradul de inspecotri de poliţie. Printre cei avansaţi se află şi Mădălin Ionuţ Zamfir, purtător de cuvânt al poliţiei judeţene, căruia i s-a acordat gradul de subcomisar.
Din cauza vremii nefavorabile, parada care fusese programată să aibă loc azi, a fost anulată. În sală a fost prezent şi chestorul principal de poliţie, Ion Stoica, fost şef al Poliţiei Argeş şi, respectiv, secretar al Ministerului de Interne, acum pensionat.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.