Video! CJ Argeș a transmis în proprietatea Câmpulungului un imobil! Elena Lasconi a anunțat ce va face cu vila

CJ Argeș a aprobat trecerea în domeniul public al municipiului Câmpulung a unei clădiri, magazie și un teren cu suprafața de 886 mp situate în strada Frații Golești, nr 1, din Câmpulung. Mai exact, este vorba despre clădirea unde a funcționat Serviciul de Protecția Plantelor, un Club al Pensionarilor sau diferite sedii de partid. Pentru că CJ Argeș nu dispune de resurse financiare pentru a putea întreține vila, aceasta va fi predat în domeniul public al municipiului Câmpulung. Inițiat, primăria ar fi luat în calcul ca această clădire să fie folosită pentru activități ale Casei de Cultură Tudor Mușatescu, însă ultimul anunț al primarului Elena Lasconi a lăsat de înțeles că acea clădire va fi reamenajată și va funcționa un Club al Pensionarilor.
“Începând de astăzi Casa Pensionarilor este a noastră. Am solicitat Consiliului Județean, în urmă cu patru luni, trecerea casei în “ograda” Câmpulungului, iar astăzi s-a aprobat.
Acum, putem să o reabilităm și să avem o Casă a Pensionarilor civilizată și prietenoasă. Pensionarii noștri, pur și simplu, merită!“, a postat pe pagina de facebook primărița din Câmpulung.


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.