Video! Deszăpezire: În timp ce la Pitești se lucrează la lopată, la CJ se lucrează cu mașina de aruncat zăpada

Ninge deja de mai multe ore, iar în Pitești pietonii sunt obligați să meargă, în continuare, tot prin nămeți. Primarul Cornel Ionică s-a plâns ultima dată că a pus angajații să lucreze 20 de ore la dat zăpada la o parte de pe trotuare. Chiar dacă ar fi să îi dăm crezare în privința timpului de muncă, în momentul în care dai la o parte zăpada cu lopata, niciodată un municipiu nu își va respecta cetățenii în a merge pe în condiții decente și pe timp de iarnă.

Un exemplu simplu a fost oferit în această dimineață de cei de la CJ, care au venit cu o mașină de aruncat zăpada pentru a curața zona de parcare din dreptul instituției. Asta, în timp ce în restul Pieței Milea, oamenii își făceau drum printre troiene. Cu astfel de mașini, și cu o intervenție din timp a poliției locale care să limiteze parcarea pe trotuare înainte de nisoare, deszăpezirea în zona pietonală s-ar face rapid și cu eforturi mult mai mici.

Consilierii locali însă par prinși în inerția de administrație comunală impusă de conducerea primăriei Pitești, astfel că așteptări prea mari nu există. Mai ales că primarul Ionică a anunțat că vrea să externalizeze serviciul ca să scape de criticile presei. Adică, în loc să rezolve o problemă, o pasează la alții.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.