Video! Imagini uluitoare la o bătaie de stradă în Calafat între clanurile de romi. Polițist rănit

Imagini extrem de violente au fost surprinse la Calafat, în Dolj, după ce două grupări s-au încăierat pe stradă. În jur de 60 de indivizi, înarmaţi cu bâte, au lovit în stânga şi-n dreapta.
Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că un individ, însoţit de fiii şi de nepoţii săi, i-au spart geamurile de la două maşini. Apoi bătăuşii au mers şi la rudele proprietarului. Prinși în conflict, scandalagii s-au bătut chiar și lângă mașina Poliției, iar unul dintre agenți a fost lovit. Poliţistul rănit are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, din cauza unei fracturi.
În imaginile surprinse de Sindicatul Interpol, se poate observa o mașină care vine în viteză spre locul conflictului și care reușește în ultima clipă să evite zona unde se aflau mai mulți indivizi.
După scandal, mai multe persoane au fost audiate. Un tânăr de 18 ani, din Calafat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cei implicaţi sunt acuzaţi de ultraj, tulburarea liniștii și ordinii publice, distrugere şi alte violenţe.
 Potrivit anchetatorilor, conflictul dintre cele două familii de rromi este unul vechi. Totul ar fi pornit de la o tamponare în trafic, apoi conflictul a degenerat în repetate rânduri. De această dată, s-a transformat într-o adevărată bătaie de stradă.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.