Video! Iohannis: Am decis să folosim armata! Restricțiile de circulație vor fi obligatorii DE MÂINE. Persoanele în vârstă, obligate să stea în casă. Monitorizare electronică pentru cei în carantină

Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat, marţi, că recomandările în cazul epidemiei de coronavirus devin OBLIGATORII și că Armata se va alătura forțelor de ordine în această perioadă. De asemenea, persoanele vârstnice vor fi obligate să în izolare la domiciliu, iar cei aflați în carantină cu suspiciune de coronavirus vor fi monitorizați electronic.

Am convenit că este nevoie de măsuri suplimentare pentru a fi în situaţia să îngrădim, să încetinim răspândirea infecţiei. Astfel, se vor introduce noi restricţii de circulaţie şi noi restricţii pentru români în sensul că ce a fost până acum o recomandare devine o obligaţie,  dupa principiul stam acasa - evident oamenii pot sa se duca la derviciu, sa iasa sa iși facă cumparaturile de pe o zi pe alta.
Însă aceste restricții devin obligații. În aceasta perioadă sa pregătim pentru persoaele care sunt in carantină măsuri de supraveghere electronică, aceste masuri sa fie respectate integral.

Am convenit să folosim și armata pentru a gestiona mai bine situațiile din teren - armata va pune la dispozitie personal
Pentru a proteja persoanele de peste 65 de ani, pentru ele se vor introduce restricții speciale, să stea practic tot timpul acasă.
Restricțiile vor intra în vigoare începând de mâine.”
, a spus președintele Iohannis.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.