Video! Polițiștii, protest la Pitești. Au cerut demisia lui Cîțu după avizul negativ al CES pe buget! Ne-a jignit!

Federația Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România continuă protestele planificate împotriva măsurilor luate de guvern.  Caravana sindicaliștilor a ajuns la Pitești, unde câteva zeci de persoane au protestat în fața Prefecturii Argeș. La protest la care au participat și sindicaliști din Argeș, conduși de Cecilia Tatia, au venit și colegi din alte județe, inclusiv din Timișoara sau Constanța.
 
Președintele Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România  l-a atacat pe premierul Florin Cîțu după ce acesta a atacat Consiliul Economic şi Social spunând că ar fi un organism politic. Afirmația premierului a venit după vizele negative pentru legea plafoanelor şi pentru proiectul de lege privind bugetul de stat pe 2021 date de CES.

Marius Ionescu a arătat că în Consiliul Economic şi Social se regăsesc asociațiile patronale și sindicale și i-a transmis premierului că se simte jignit că a fost catalogat drept politician, ca membru al CES. El i-a cerut demisia premierului.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.