Video! POLIȚISTII ȘI JANDARMII, VERIFICĂRI ÎN TRAFIC. PRIMA NOAPTE ÎN CARE SE CIRCULĂ DOAR CU ADEVERINȚĂ

Începând de astăzi, de la ora 22, toate deplasările  de noapte sunt interzise, mai puțin cele în interes profesional. Toți participanții la trafic care au tranzitat centrul Piteștiului au fost opriți de jandarmii și de polițiștii argeșeni și verificați.

Dacă mergeți la serviciu, veți avea neapărat nevoie de o adeverință de la angajator și de legitimația de serviciu, bineînțeles. Iar mulți dintre cei nevoiți să meargă în continuare la serviciu s-au pregătit deja.

Și, dacă pentru deplasările în interes profesional, e nevoie de această adeverință de la angajator, pentru alte deplasări pe timpul nopții, considerate urgențe, cum ar fi cumpărături de strictă necesitate, control medical urgent, asistența pentru vârstnici sau alte persoane vulnerabile ori pentru necesitățile animalelor de companie, veți avea nevoie de o declarație pe proprie răspundere. Nerespectarea interdicțiilor care au intrat în vigoare de luni noapte va fi sancționată cu amendă de până la 5.000 de lei.

“Stați în case. Ieșiți din locuința numai pentru a merge la serviciu sau pentru urgențe. Suntem aici pentru sănătatea dumneavoastră.”

Aceste anunțuri au răsunat încă de duminică seara în orașele din județ. Jandarmii argeșeni au patrulat și au informat, făcând în același timp și un apel la cetățeni să nu iasă din casă decât dacă este nevoie. Apelul a fost reluat și luni. 

Pro Media TV

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.