Video! Șeful Poliției Argeș la Curtea de Argeș. Autoritățile caută disperate un băiat de 18 ani dispărut

Autoritățile caută disperate un băiat în vârstă de 18 ani. Marius Ștefan Florea este căutat în zona barajului de la Zigoneni, atât malul apei, cât și în adâncuri. În sprijinul salvatorilor a venit și un echipaj cu barcă. Căutările sunt coordonate chiar de noul șef al Poliției Argeș, Marian Badea, care nu a mai venit la Colegiul Prefectural unde avea de prezentat activitatea pe anul trecut a instituției. Băiatul a fost  dat dispărut de familie, după ce în cursul zilei de miercuri a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.
Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 50 kg, constituție astenică, păr castaniu, ochi căprui, fața prelungă, fără semne particulare.
Vestimentaţie la momentul plecării: pantaloni tip blue jeans negri, pantofi sport negri, geacă de culoare gri, cu glugă, posibil căciulă neagră.
„Cei care pot da detalii despre acesta sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, telefon 0248 721.519”, transmit polițiștii argeșeni, care iau în calcul orice variantă.

Sursa video: Pro Media TV

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.