Video! Simfonia Lalelelor 2019: Dispar tribunele pentru oficialități. Vezi programul final și modificările de anul acesta

În sfârșit, după ani întregi de sforțări ale presei, municipalitatea piteșteană a decis ca la ediția de anul acesta a Simfoniei Lalelelor  să dispară celebrele tribune comuniste unde erau obligate să stea oficialitățile. De data aceasta, invitații speciali ai Simfoniei vor vedea parada de la același nivel cu cetățenii obișnuiți.

Deocamdată, au fost o serie de ambasade străine care și-au confirmat prezența, cu oficialitățile naționale purtându-se în continuare tratative sau așteptându-se răspunsuri de confirmare. Anul trecut, la Simfonie a fost prezentă și premierul Viorica Dăncilă.

Tot de anul acesta se va încerca și ca toate corturile producătorilor de flori și obiecte de grădinărit să fie într-un singur ton, pentru a se scăpa de amețeala pestriță care depășea jocul culorilor naturale ale florilor. La ediția de anul acesta vor concerta Lora și Zdob și Zdup, dar și Filarmonica Pitești.

Acestea nu sunt singurele modificări și surprize. Programul final îl puteți vedea AICI.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.