Vino astăzi, la Biblioteca Județeană Argeș! Nu rata întâlnirea cu SAMAS! Întâlnirea cu sănătatea bebelușului tău!

By Proarges.ro August 07, 2018 1108

Piteștiul este unul dintre orașele norocoase să aibă în grădina sa o filială a Asociației SAMAS. Mai mult, orașul nostru este unul dintre cele care găzduiesc, grație echipei SAMAS Pitești, o acțiune care se înscrie în cadrul Săptămânii Mondiale a Alăptării organizată, anual, în întreaga lume, în perioada 1-7 august.
Prin urmare, astăzi, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu, echipa SAMAS Pitești vă invită să participați la un workshop intitulat, mai mult decât sugestiv ,,Sănătatea lui începe cu laptele tău”. Este, de fapt, o campanie care promovează alimentația la sân prin atragerea atenției asupra beneficiilor laptelui matern pentru copil, pentru mamă, pentru părinți.
La eveniment sunt așteptate să-i cunoască pe educatorii perinatali (asistenții medicali Neli Homeghiu, Viorica Neață, Amalia Neacșu, Marinela Bădulescu, Corina Ivan) care formează echipa SAMAS Pitești, dar și să afle informații prețioase de la aceștia, viitoarele și tinerele mămici cu bebelușii la purtător, dar și bunici și tătici. Împreună vor purta un dialog despre problemele întâlnite și despre ce înseamnă să îi asiguri copilului o alimentație sănătoasă încă din primele zile de la naștere.
Pentru copiii care își vor însoți mămicile la acest eveniment, educatorii SAMAS Pitești vor organiza ateliere de colorat și îi vor premia pe cei mai talentați dintre ei.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.