Vizită princiară la PyeongChang. Boberii argeșeni și-au făcut fotografii cu Prințul Albert de Monaco

By Februarie 16, 2018 1480

Boberii calificati la Jocurile Olimpice de la PyeongChang in proba masculina de dublu au avut programate doua antrenamente oficiale, pe pista de la Olympic Sliding Center din Alpensia, printre care si reprezentantii Romaniei Mihai Tentea si Ciprian Daroczi, ambii originari din Mărăcineni, Argeș, legitimați la CS Muscelul din Câmpulung, in competitia de bob doua persoane.

Inainte de startul primei runde, toti sportivii si antrenorii romani aflati in zona startului au avut parte de o vizita surpriza: Printul Albert de Monaco a venit sa le ureze succes in competitie!

Fost olimpic la aceasta disciplina, cu cinci participari la Jocurile Olimpice, Albert de Monaco s-a oprit si la standul echipei Romaniei, salutandu-se cu sportivii si cu antrenorii.

Dan Scurtu, antrenorul bobului de 4 persoane, l-a invitat pe principe sa faca o fotografie cu grupul tricolor, oferindu-i o insigna a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Albert de Monaco a acceptat fotografia si a ”replicat” cu o insigna a Principatului.

”Le-am urat succes sportivilor romani, care sunt prezente traditionale ale competitiei olimpice”, a spus Albert de Monaco. ”Mi-ar fi placut sa fie aici si prietenii mei, Ilie Nastase si Nadia Comaneci, pentru a impartasi impreuna valorile Jocurilor Olimpice, dar profit de aceasta ocazie pentru a le transmite salutari”, a spus Prințul Albert de Monaco.

Sursa: Comitetul Olimpic Roman

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.