Bomba verii! Ronaldo la Juventus! Suma incredibilă plătită de italieni

 Juve vrea Champions League și nu se dă la o parte de la nimic! Presa din Spania anunta ca Ronaldo a ajuns la un acord cu Real pentru a fi lasat sa plece chiar daca nu e platita clauza de reziliere de 1 miliard!
 Marca anunta in aceasta dimineata ca Juventus este clubul aflat in cea mai buna pozitie pentru a-l cumpara pe Cristiano Ronaldo! Campioana Italiei a demarat deja negocierile pentru a-l aduce pe actualul Balon de Aur si este gata sa-i ofere un contract pe 4 ani, in valoare totala de 120 de milioane de euro!

Juventus a contactat-o deja pe Real Madrid pentru a incepe negocierile iar Ronaldo a obtinut promisiunea actualului club ca va fi lasat sa plece pentru o suma mai mica decat clauza sa uriasa din contract. Cei de la Real Madrid nu vor sa tina un jucator care isi doreste sa place, exemplele James Rodriguez si Alvaro Morata aratand acest lucru.

Cei de la Marca scriu ca Juventus are acordul verbal al lui Cristiano - nu salariul a fost cel care l-a convins pe Ronaldo, ci respectul pe care i l-a aratat clubul torinez si provocarea de a incerca sa castige UEFA Champions League cu Juventus. Campioana Italiei intentioneaza sa-l vanda pe Gonzalo Higuain pentru a-i face loc lui Cristiano Ronaldo.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.