Campionul piteștean Robert Glință a semnat cu Dinamo

By Martie 07, 2017 1610

Campionul pitestean la înot Robert Glință a semnat cu Dinamo. Robert Glință (19 ani), cel mai bun înotător român al momentului, și Alin Coste (25 ani), alături de antrenorul Adrian Gherghel au semnat pentru Clubul Sportiv Dinamo București, potrivit grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare.

''Dinamo își întărește strategia în vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 prin cooptarea unei echipe de cinci stele din sfera înotului'', precizează CS Dinamo.

''Suntem bucuroși că ne-am alăturat celui mai titrat club din România'', au declarat cei trei la semnarea contractelor.

Monica Iagăr, președinta CS Dinamo, a declarat cu acest prilej: ''Suntem convinși că este o mutare benefică pentru toată lumea, din care va avea de câștigat în primul rând sportul românesc. Nu pot decât să fiu bucuroasă de faptul că ni s-au alăturat doi sportivi extrem de valoroși și un antrenor care, în pofida tinereții, și-a dovedit deja profesionalismul. Ne gândim la Tokyo 2020, iar cei trei sunt vârful de lance al înotului românesc. Nu pot decât să le spun bun venit în Familia Dinamo!''.

Glință, născut pe 18 aprilie 1997, la Pitești, este cel mai talentat și mai valoros înotător român al prezentului. Campion mondial de juniori în 2015 la 100 de metri spate, deținător al recordului mondial de vârstă pe această distanță, multiplu recordman național, Glință a fost singurul român finalist la Jocurile Olimpice de la Rio (locul 8 la 100 de metri spate).

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.