Construcția sălii polivalente din Pitești, aprobată în Guvern

Așa cum a promis în urmă cu câteva zile vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării, chiar la Pitești, Guvernul României a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Sălii Polivalente din Pitești cu 5000 de locuri. Acest lucru s-a întâmplat în ședința de vineri. Investiția, care se va ridica la aproape 100 de milioane de lei, va fi realizată de Compania Națională de Investiții. Primăria Pitești va investi 5 milioane de lei pentru amenajarea unei parcări și a unui pasaj pietonal peste strada Basarabia. 

Aceasta este cea mai mare investiție care este realizată în Pitești după 1990! Mai avem și alte proiecte similare depuse la Guvern și veștile bune vor continua!, a promis primarul revenit Cornel Ionică pe pagina sa de Facebook.

Într-un fel, și această investiție este o tichie de mărgăritar, în contextul în care sporturile de echipă, cu mici excepții, se zvârcolesc în anonimat în Pitești. A mai fost Piteștiul orașul europan al sportului, prin perioada Pendiuc, an în care am avut doar baschetul în prima ligă! Până la urmă, să privim și partea bună a lucrurilor, se construiește ceva în Pitești! Măcar clădiri! 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.